Nieuwe aanwinst

We zijn verheugd om met jullie te delen dat we zojuist onze nieuwe aanwinst hebben ontvangen: de DAF 480-trekker! Met trots kondigen we aan dat deze krachtige vrachtwagen nu zijn eerste kilometers maakt om onze gewaardeerde klanten te voorzien van duurzaam transport.

Bij Kerres Cargo Logistics streven we er altijd naar om aan de behoeften van onze klanten te voldoen op een milieuvriendelijke manier. Met de introductie van de DAF 480 hebben we een belangrijke stap gezet in de richting van duurzaamheid. Deze trekker is uitgerust met geavanceerde technologieën die zorgen voor een efficiënte brandstofconsumptie en lagere uitstoot.

We geloven sterk in het belang van duurzaamheid en willen ons steentje bijdragen aan een groenere toekomst. Met de DAF 480 kunnen we niet alleen aan de transportbehoeften van onze klanten voldoen, maar ook onze ecologische voetafdruk verkleinen.

We willen onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons stellen en we zijn ervan overtuigd dat de DAF 480 een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons bedrijf. We kijken ernaar uit om jullie goederen op tijd en op een duurzame manier te leveren.

Blijf onze website in de gaten houden voor meer updates over onze duurzaamheidsinspanningen en hoe we onze nieuwe DAF 480 inzetten om een positieve impact te maken. Als u vragen heeft of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Hartelijk dank voor jullie voortdurende steun!